semua Kategori

Agent

Rumah> Sertai kami > Agent

Apakah perkhidmatan yang boleh kami sediakan

Kini, Sffiltech mempunyai tenaga teknikal yang banyak, sistem pemprosesan yang sempurna dan perkhidmatan selepas jualan yang mantap. Belajar daripada teknologi canggih dalam dan luar negara, kami menggabungkan permintaan pasaran dan membawa kelebihan kami untuk membangunkan beg penapis baharu, seperti beg penapis bintang, sangkar penapis bintang, beg penapis buatan khas dan sebagainya secara berterusan. Ini digunakan secara meluas dalam semua jenis rumah beg, seperti industri simen. Berkenaan dengan industri lombong, batu kapur, simen, besi dan keluli, penghantaran alumina, aluminium elektrolitik, pengeluaran logam bukan ferus, pemprosesan kayu, pemprosesan makanan dan industri farmasi. gas pengoksidaan rendah daripada dandang arang batu, pembakaran sisa, peleburan logam dan industri kimia, asfalt, pengeluaran logam bukan ferus, seramik, industri kaca, Kilin di kilang simen dan relau letupan di kilang keluli, gas menghakis, seperti kimia, logam peleburan, industri pembakaran sisa, tanur simen dan dandang pembakaran arang batu, gas menghakis tinggi dan suhu tinggi, seperti industri kimia, dandang pembakaran arang batu, industri pembakaran sisa dan pengeluaran logam bukan ferus. Kami amat mengalu-alukan pelanggan lama dengan integriti dan keikhlasan , bertujuan untuk meneroka pasaran baharu atas kekuatan kualiti.

Pasaran dunia

Shanghai sffiltech co.,ltd.(shanghai filterbag factory co.,ltd.) telah berada dalam bidang beg penapis ini selama lebih dari 10 tahun. Dengan lebih daripada 20 tahun pengalaman kilang dan pengalaman eksport, kami sentiasa dalam pilihan utama untuk sumber asing tahun ini. SFFiltech juga menjadi jenama terkenal di internet.

Sffiltech menghadiri Filtech dari 2006 hingga hari ini dan pameran penapisan berkaitan yang lain, kami cuba sedaya upaya untuk menawarkan beg penapis berkualiti tinggi, sangkar penapis dan penapis berkaitan untuk semua rakan kongsi jangka panjang kami.

Anda boleh mendapatkan semua data eksport daripada data tersuai eksport kami, dengan lebih daripada 20 halaman senarai eksport, eksport ke lebih daripada 50 negara dan hampir mempunyai pesanan setiap hari, malah 8 pesanan dalam satu hari, Sffiltech semakin popular dan popular di kalangan orang asing.

Matlamat kami adalah untuk membantu semua warga asing mencari penapis yang betul di china dan 100% tanggungjawab untuk setiap pesanan untuk pelanggan kami yang bekerjasama.

Marilah kita bersama-sama untuk persekitaran dunia yang lebih baik. kita akan menjadi lebih baik dan lebih baik pada masa hadapan.

50+ negara dan wilayah pengeksport

Produk telah disediakan kepada lebih daripada 50 negara dan wilayah di seluruh dunia

Bekerjasama dengan kami
Sertai kami